Live NFTmasterclass
Maak en verkoop jouw eigen NFT

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt een opname. 

Je gegevens

Datum en tijd

Aanmelding bevestigen


Ontdek in deze exclusieve masterclass waarom NFTs een gamechanger zijn voor de kunstwereld en leer hoe jij van jouw werk kosteloos een NFT kan maken en verkopen in 5 eenvoudige stappen. 

Ben jij een kunstenaar, creator, fotograaf, illustrator of gewoon een gepassioneerde creatieveling die nieuwsgierig is naar NFTs? Vraag je je af of deze nieuwe digitale wereld ook voor jou mogelijkheden biedt?

Dan is deze gratis NFT masterclass iets voor jou!

NFTs, oftewel Non-Fungible Tokens, hebben de kunstwereld de afgelopen twee jaar op zijn kop gezet. De manier hoe we kunst ervaren, waarderen en verkopen is met de komst van NFTs compleet veranderd. Digitale kunst wordt steeds populairder onder kunstliefhebbers, investeerders en verzamelaars.

Of je nu een schilder, beeldhouwer, fotograaf, (digitale) kunstenaar of illustrator van kinderboeken bent, er is altijd een manier om jouw werk om te zetten in een digitale vorm en te verkopen als NFT.

In deze gratis NFT masterclass neem ik jou in 75 minuten stap voor stap mee in de wereld van de NFTs.

Ontdek hoe NFTs grenzeloze mogelijkheden bieden voor kunstenaars. Dit gaat verder dan een nieuwe inkomstenbron creëren; het opent de deur om jouw werk direct aan een wereldwijd publiek te presenteren.

Ik vertel hoe je van jouw werk, in welke vorm dan ook, unieke en waardevolle NFTs maakt. En het mooie is, een NFT maken en te koop zetten is GRATIS! Ik deel je mijn ervaringen met NFT-marktplaatsen en do’s and don’ts waar je op moet letten als je jouw werk gaat verkopen.

Na de masterclass weet je: 

👉 Wat NFTs zijn, welke kansen deze nieuwe wereld biedt aan kunstenaars en hoe jij hiervan kan profiteren.

👉 Hoe je in slechts 5 eenvoudige stappen je eigen werk kunt omzetten naar een NFT, en op welke NFT-marktplaatsen je deze kunt aanbieden.
👉 Waarom het cruciaal is om je rechten waterdicht vast te leggen met behulp van een smart contract.


Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe digitale wereld vol mogelijkheden?!

Schrijf je dan gratis in om erbij te zijn.

En als je denkt dat een fortuin nodig is om jouw werk als NFT te verkopen, dan heb je het mis. Het maken en verkopen van jouw NFT op een NFT-marktplaats is namelijk HELEMAAL GRATIS! Bovendien hoef je geen technisch wonder te zijn om uit te blinken in de NFT-wereld. Met enkel een computer, internetverbinding en een gezonde dosis nieuwsgierigheid kom je al een heel eind!


Super leuk als je er bij bent!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je registratie per e-mail. 

Lisanne Drost

NFTwegwijs 

PS Lukt het je niet om er live bij te zijn, geen probleem! Je ontvangt na afloop een replay die 5 dagen terug te kijken is. 


Over Lisanne Drost, NFTwegwijs

NFTs? Dat zal wel weer zo'n hype zijn, dacht ik toen ik voor het eerst iets hoorde over NFTs. Dit is vast niks voor mij! Ik was sceptisch, maar ook wel nieuwsgierig.

Iets trok me naar deze nieuwe wereld, het geld, de kunst, het idee dat ik eindelijk ergens vroeg bij was?

Ik heb al mijn overtuigingen aan de kant gezet en ben me in deze nieuwe wereld gaan verdiepen. En met succes. 

De NFT wereld ken ik nu goed en met NFTwegwijs heb ik duizenden mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met deze nieuwe wereld vol financiele kansen en creatieve mogelijkheden. Ben jij de volgende?

Ik kijk er naar uit om je tijdens de masterclass te zien!

P.S. Je bevindt je nu op een pagina van een webinar systeem, WebinarGeek.

Mocht je benieuwd zijn naar meer informatie over mij, ga dan naar mijn website www.nftwegwijs.nl  of volg me op Insta via www.instagram.com/nftwegwijs.nl/
Deel dit webinar