Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

NFTMasterclass
Maak en verkoop jouw eigen NFT.

Ben jij een kunstenaar, creator, fotograaf, illustrator of gewoon een gepassioneerde creatieveling die nieuwsgierig is naar NFTs? Vraag je je af of deze nieuwe digitale wereld ook voor jou mogelijkheden biedt?

Dan is deze gratis NFT masterclass iets voor jou!

NFTs, oftewel Non-Fungible Tokens, hebben de kunstwereld de afgelopen twee jaar op zijn kop gezet. De manier hoe we kunst ervaren, waarderen en verkopen is met de komst van NFTs compleet veranderd. Digitale kunst wordt steeds populairder onder kunstliefhebbers, investeerders en verzamelaars.

Of je nu een schilder, beeldhouwer, fotograaf, (digitale) kunstenaar of illustrator van kinderboeken bent, er is altijd een manier om jouw kunst om te zetten in een digitale vorm en te verkopen als NFT.

In deze NFT masterclass nemen we jou stap voor stap mee in de wereld van de NFTs.

We laten zien hoe NFTs grenzeloze mogelijkheden bieden voor kunstenaars. Zo gaat het niet alleen om het creëren van een nieuwe inkomstenbron, maar je krijgt ook de mogelijkheid om jouw werk rechtstreeks aan een wereldwijd publiek te presenteren.

We vertellen hoe je van jouw werk, in welke vorm dan ook, unieke en waardevolle NFTs maakt, delen onze ervaringen met NFT-marktplaatsen en do’s and don’ts waar je op moet letten als je jouw werk gaat verkopen.

Na de masterclass weet je: 

👉 Wat NFTs zijn, welke kansen deze nieuwe wereld biedt aan kunstenaars en hoe jij hiervan kan profiteren.

👉 Hoe jij van jouw werk een NFT maakt en op welke NFTmarktplaats je deze kan verkopen.
👉 Waarom het belangrijk is om de rechten goed vast te leggen  via een smart contract.
👉 De drie meest gemaakte fouten bij het verkopen van NFTs en hoe jij dit voorkomt.


Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe digitale wereld vol mogelijkheden?!

Schrijf je dan gratis in om erbij te zijn.

En mocht je nu denken dat je een fortuin nodig hebt om jouw werk te verkopen als NFT, dat is niet zo. Voor het maken en verkopen van een NFT heb je slechts een klein budget nodig. En je hoeft ook geen technisch genie te zijn om succesvol te zijn in de NFTwereld. Met alleen een computer, internetverbinding en een flinke dosis nieuwsgierigheid kom je al een heel eind!

Super leuk als je erbij bent!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je registratie per e-mail. Je ontvangt tevens na afloop van de masterclass een replay om terug te kijken, mocht je er toch niet live bij kunnen zijn. 

Lisanne Drost

NFTwegwijs 


NFTs? Dat zal wel weer zo'n hype zijn, dacht ik toen ik voor het eerst iets hoorde over NFTs. Dit is vast niks voor mij! Ik was sceptisch, maar ook wel nieuwsgierig.

Iets trok me naar deze nieuwe wereld, het geld, de kunst, het idee dat ik eindelijk ergens vroeg bij was?

Ik heb al mijn overtuigingen aan de kant gezet en ben me in deze nieuwe wereld gaan verdiepen. En met succes. 

De NFT wereld ken ik nu goed en met NFTwegwijs heb ik duizenden mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met deze nieuwe wereld vol financiele kansen en creatieve mogelijkheden. Ben jij de volgende?

Presentatie door
Lisanne Drost,  NFTwegwijs
gastspreker Sigrid Claasz Coockson, illustrator en co-founder Audio-galleries (kunst NFT-project). 

Duur
90 minuten

Deel dit webinar